Vagtplanlægning til en fornuftig prisPris

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med anvendelse af OnDuryPlanner. Prisen beregnes ud fra jeres behov. Afhængig af jeres ønsker tilbyder vi forskellige muligheder inden for valg af licens, support, installation, implementering, uddannelse, drift, opgradering og support.

Ring 26 16 49 58 for at høre nærmere. Det kan være, at du rammer en af de perioder, hvor vi har en kampagne, så tilbuddet er ekstra godt.

Hosting

Vi tilbyder også at køre hele driften for dig. Den eneste du skal gøre er at installere programmet ved jer selv og det kan gøres på 10 minutter.

Omkostningerne

De totale omkostninger ved brug af OnDutyPlanner omfatter licens til Oracle, licens til OnDutyPlanner, hardware til en server, installation, implementering, uddannelse, support og opgraderinger

For at gøre det nemt for dig udarbejder vi en løsning i samarbejde med dig. Kun på den måde kan vi tage hensyn til de IT investeringer din virksomhed allerede har foretaget.

Ring 26 16 49 58 og aftal et møde eller bestil et nu:

Return on Investment

Kilderne til indtægter ved brug af OnDutyPlanner er mange.

Fra vagtplanlæggerne. Hvis du i dag anvender f.eks. Excel eller systemer hvor dobbeltregistrering er nødvendigt vil du opleve, at du kan spare mellem 20 og 50 pct. af den tid du anvender til vagtplanlægning og beregning af variable løntillæg.

Fra ledelsen. Ledelsen får et bedre overblik over, hvor i firmaet ressourcerne anvendes og får meget bedre mulighed for at styre om det er de rigtige områder, der satses på. Det er naturligvis svært at gøre denne fordel op i kr. og øre, men det bliver nemt til titusindvis af kroner om måneden.

Fra medarbejderne. Medarbejderne har bedre overblik over deres egne vagter og har også fordel af, at de nemt kan ansøge om ændringer til vagtplanen. Derved vil meget utilfredshed, mødt for sent, gået for tidligt, kommet på forkerte tidspunkter, stress og utilfredshed kunne undgås. Et meget konservativt skøn kunne være 1 time pr medarbejder pr år i ekstra produktion.

Fra lønkontoen. En af de vigtigste opgaver en vagtplanlægger har er at få normen til at gå op. Optimalt skal enhver fuldtidsmedarbejder arbejde f.eks. 160 timer om måneden, hverken mere eller mindre. Enhver der har prøvet at lave vagtplanlægning i hånden eller via et Excel ark ved hvor svært det er. Som regel vil man ende med en løsning, der blot nogenlunde får normen til at gå op. OnDutyPlanner afhjælper dette problem. Hvis normen blot kan forbedres med 1 time pr måned pr. fuldtidsmedarbejder er lønkontoen sparet for 0,625 pct. Det bliver til mange penge. Hvis timelønnen er 125 kr og der kan spares 1 time pr mand pr måned er det en besparelse på 300.000 kr. om året for et firma med 200 ansatte.

Excel ark til beregning af ROI. Vi har lavet et excel ark du kan anvende til beregning af ROI ved installering og benyttelse af OnDutyPlanner. Kontakt os og få det tilsendt.

Rekvirer materiale her >>
GGamma Partner ApS, Ny Vestergade 5, 1471 København K, tlf. +(45) 26 16 49 58, info@gammapartner.dk