Overblik + Muligheder = resultater

Der er 10 minutter til mødet og du har stadig ikke modtaget rapporten med den seneste opgørelse over overarbejde. Du ringer til administrationen, der undskylder mange gange, men der har ikke været tid til at lave rapporten. Der er sygdom meget sygdom i huset og der er travlhed med at finde medarbejder, der kan dække hullerne.

Overblik

Med OnDutyPlanner får ledelsen mulighed for hurtigt at trække detaljerede statistikker ud efter eget ønske. Kort sagt fuldkommen overblik online.

Muligheder

OnDutyPlanner giver dig mulighed for at lave en central planlægningsenhed således at virksomhedens samlede behov bliver opfyldt. Der er og mulighed for at decentralisere planlægningen således at den enkelte afdeling selv kan bestemme. Den rigtige løsning er den der er rigtig for din virksomhed.

Resultater

At lave en god vagtplan har altid været en kompleks opgave, men OnDutyPlanner sikre at opgaven bliver løst effektivt. Resultaterne vil ikke udeblive.

Sådan gør du:

Ring 26 16 49 58 og aftal et møde eller bestil et nu:

Det er vigtigt at have overblik over planlægningen af vagter, samt forbruget af overarbejde, sygdom, ferie, feriefri, afspadseringer, osv.